Elever og lærlinge

- Bliv klar til livet på arbejdsmarkedet

Leder du efter en læreplads?

Hos Aarsleff tilbyder vi udfordrende lærepladser, primært som bygningsstruktør, anlægsstruktør, mekaniker samt elev med speciale i administration eller økonomi.

Vores elever får et grundigt, dedikeret og lærerigt uddannelsesforløb, og for mange betyder en vellykket elevtid også et tilbud om fast job. Vi optager mange elever og lærlinge i løbet af året, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

Vil du gerne vide lidt mere om hverdagen som kontor- eller struktørelev i Aarsleff? Så læs med her:

Kontorelev med speciale i administration

Hvorfor blive elev hos Aarsleff?
Hos Aarsleff er det afgørende, at vores administrative funktioner er velfungerende. Det er du som elev med til at sikre, og du får samtidig en allround kontoruddannelse. Du bliver fortrolig med en bred vifte af opgaver inden for administration såsom kontakt til medarbejdere, udførelse af fakturering og arbejde i databaser.

Du får en lærerig og afvekslende hverdag på en stor arbejdsplads, præget af høj aktivitet og alsidige projekter.

På kontoret bliver du mødt af søde kolleger, som sætter dig ind i hverdagens små rutiner. Som en fast del af teamet får du dine egne ansvarsområder og rig mulighed for at præge din læretid ved at dykke ned i de områder, du finder særligt spændende.

Mød Karen, som er i gang med en kontoruddannelse i Aarsleff

Søg læreplads

Fakta om kontoruddannelsen
Du skal have en højere handelseksamen (HHX) eller Erhvervsuddannelsen for studenter (EUS, tidligere HGS) for at begynde som kontorelev. Elevforløbet tager to år og veksler mellem skoleforløb og arbejdet på kontor.

Læs mere om uddannelsens opbygning, muligheder og adgangskrav på ug.dk

Bygnings- og anlægsstruktør

Hvorfor blive elev hos Aarsleff?
Du bliver en del af en international koncern og oplever store byggeprojekter på tæt hold.

Vores erfarne struktører tager dig under armen og viser dig, hvordan hverdagen er skruet sammen på en af vores mange byggepladser. I løbet af kort tid bliver du en fast del af et sjak, og du får en masse gode kolleger, som gerne vil lære fra sig.

I løbet af din læretid bliver du udfordret og får løbende ansvar for forskellige opgaver, som forbereder dig til livet på arbejdsmarkedet. Hos os får du brugt både hænder og hoved, og du er med ude, hvor det sker, i al slags vejr. Her løser du spændende opgaver i et fællesskab, hvor faglighed og humor går hånd i hånd.

Aarsleff arbejder blandt andet med store motorvejsprojekter, broprojekter, tunneller, kloakopgaver og råhusbyggerier. Kort sagt er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur. Vil du være med?

Mød Anders og Jonas, som er ved at uddanne sig til henholdsvis bygningsstruktør og anlægsstruktør i Aarsleff

Søg læreplads

Fakta om struktøruddannelsen
Uddannelsen til struktør tager som udgangspunkt 4 år og 6 måneder. Du starter på et grundforløb, som siden går over i et hovedforløb, og herefter veksler du mellem uger på skolen og uger på byggepladsen.

Læs mere om uddannelsens opbygning, muligheder og adgangskrav på ug.dk