Mød vores lærlinge og elever

– Hør dem fortælle om udvikling, muligheder og Aarsleff som læreplads

Loke Bruun Vangsted Johansen

Bygningsstruktørlærling

Lige nu er jeg på et projekt, hvor vi skal etablere et havnebad. Men der er mange andre muligheder, og hverdagen er meget alsidig. Der er et godt sammenhold på projektet, og vi har det sjovt sammen. Alle har den samme interesse for dét, vi laver, og det skaber en anden moral omkring arbejdet og højt humør. Aarsleff behandler sine lærlinge rigtig godt og er interesseret i, at man som lærling har lyst til at være her og har det godt. Jeg mødte Aarsleffs lærlingekoordinator den første uge efter min opstart. Han er meget imødekommende og vil gerne hjælpe og støtte. Det er rart at snakke med en anden udover sin formand om sin trivsel.

Jeg mødte Aarsleffs lærlingekoordinator den første uge efter min opstart. Han er meget imødekommende og vil gerne hjælpe og støtte. Det er rart at snakke med en anden udover sin formand om sin trivsel.

Loke Bruun Vangsted Johansen

Niklas Buch Lindgren

Kontorelev

Jeg kendte Aarsleff fra min tid som piccolo, så jeg havde absolut ingen betænkeligheder ved at søge ind som kontorelev. Jeg blev da også helt fra start taget rigtig godt imod, og jeg har fået en masse spændende arbejdsopgaver. Aarsleff er en stor arbejdsplads. Man ser Aarsleff-logoet alle steder ved veje, på flag ved byggepladser og på kørende biler. Det er samtidig en respekteret arbejdsplads og en arbejdsplads, man taler positivt om. Det er et fedt aspekt at kunne sige; ’der arbejder jeg’. Her er plads til alle, og mine kolleger er søde og hjælpsomme, hvilket gør det til et rart sted at være og lære.

Her er plads til alle, og mine kolleger er søde og hjælpsomme, hvilket gør det til et rart sted at være og lære.

Niklas Buch Lindgren

Camilla Jørgensen

Anlægsstruktørlærling

I øjeblikket er jeg på et kloakprojekt i Stige ved Odense, og selvom jeg er den eneste kvinde på projektet, bliver jeg behandlet fuldstændig på lige fod med alle andre. Der er absolut ingen forskelsbehandling, og mine kolleger – som blandt andet er ældre herrer fra Nordjylland og Langeland – har samme jargon overfor mig som overfor hinanden. Vi er et rigtig godt hold, der hygger os sammen, og arbejdsdagen flyver afsted, når det hele kører på skinner. På projektet får jeg prøvet lidt af hvert af indenfor mit fag – min far er selv anlægsstruktør, så det er derfra interessen opstod. Jeg valgte Aarsleff som læreplads efter at have været i praktik i en uge og fik et rigtig godt indtryk af virksomheden, og jeg er rigtig glad for den beslutning.

Jeg valgte Aarsleff som læreplads efter at have været i praktik i en uge og fik et rigtig godt indtryk af virksomheden, og jeg er rigtig glad for den beslutning.

Camilla Jørgensen

Jens Christian Kelter

Økonomielev

Jeg har altid godt kunnet lide tal og økonomi. Så jeg har egentlig altid vidst, at jeg skulle lave noget indenfor økonomi. Men i hvilken form synes jeg var svært. Derfor var Aarsleff et perfekt match. Jeg kommer rundt i alle økonomifunktionerne og får prøvet kræfter med alle afskygninger af økonomi. Lige fra bogholderi og løn til regnskab og controlling. Som elev bliver man hurtigt en del af teamet og får sine egne ansvarsområder. Man hører tit, at jo større en virksomhed man er elev i, jo mindre ansvar får man. Men det passer ikke i mit tilfælde. Hvis du er ambitiøs omkring din uddannelse og udviser engagement, er mulighederne uendelige i Aarsleff.

Man hører tit, at jo større en virksomhed man er elev i, jo mindre ansvar får man. Men det passer ikke i mit tilfælde. Hvis du er ambitiøs omkring din uddannelse og udviser engagement, er mulighederne uendelige i Aarsleff.

Jens Christian Kelter 

Marcell Busch

Anlægsstruktørlærling

Da jeg gik på grundforløb, kom jeg ud og prøvede flere forskellige fag. Jeg prøvede både murer, tømrer og anlægsstruktør, og jeg faldt for struktøruddannelsen. Lige nu er jeg på skole men arbejdede inden da på et renoveringsprojekt i Vollsmose. Her lavede jeg tagnedløb, lagde fliser og lavede indgangspartier. Mine yndlingsopgaver er at lave kloak eller belægning. Hvis jeg skal det, er det en god dag. Jeg lærer meget i min læretid hos Aarsleff, og jeg har mødt mange søde mennesker, der er gode til at lære fra sig. Vi har et godt fællesskab og samarbejde på pladsen. For når vi går så mange timer sammen, lærer vi hinanden godt at kende og har det sjovt sammen.

Da jeg gik på grundforløb, kom jeg ud og prøvede flere forskellige fag. Jeg prøvede både murer, tømrer og anlægsstruktør, og jeg faldt for struktøruddannelsen.

Marcell Busch