Nyheder / vi-byder-ind-med-mere-biodiversitet

17.05.2024

Vi byder ind med mere biodiversitet

Uanset hvor vi arbejder, om det er by eller land, i Danmark eller udlandet, skal vi også tage ansvar for biodiversiteten. Hvordan sikrer vi, at vores arbejde forstyrrer det hjemmehørende dyre- og planteliv mindst muligt? Og hvordan indtænker vi løsninger, som bidrager til øget artsrigdom – både på kort og langt sigt? Det er spørgsmål, vi skal kunne besvare.

Derfor har vi udgivet en ny guide, der skal inspirere medarbejderne til at understøtte biodiversiteten. Der er både små og store tiltag – og guiden er inddelt på en måde, så vi kan dykke ned og finde lige netop den løsning, der passer på det pågældende projekt.

Indrømmet. Det er ”how to” mere end en ny biodiversitetsbibel – men ambitionen er også helt konkret. Vi skal nemlig videre ad det spor, hvor fokus er på mere end bare sorte og røde tal i regnskabet, men også på den grønne bundlinje.

Som vores administrerende koncerndirektør Jesper Kristian Jacobsen udtrykker det i introduktionen til guiden:

”Vi vil bidrage positivt til biodiversiteten og økosystemerne i vores hverdag og på vores projekter – og håber, vi kan inspirere andre til at gøre det samme.”

Læs guiden herunder - hvor vi viser vejen til eksekvering af tiltag, der kan hjælpe både dyr og planter – også når vi er færdige på byggepladsen.