Nyheder / partnerskabsaftale-med-hammerhead-trenchless

15.11.2018

Partnerskabsaftale med HammerHead Trenchless

Aarsleff Rørteknik og det amerikanske firma HammerHead® Trenchless har indgået en langsigtet, strategisk partnerskabsaftale, der omfatter, at HammerHead skal producere og distribuere det patenterede Bluelight LED System, der bruges til hærdning af mindre strømpeforinger til markeder uden for Europa og Rusland.

De to koncerner går sammen med en fælles vision om at markedsføre innovative opgravningsfrie metoder til ledningsrenoveringer, ved at udnytte de ressourcer og den store ekspertise, der findes i de to koncerner.

“Dette partnerskab er et perfekt match”, siger Kevin Smith, direktør for HammerHead Trenchless. “Aarsleff Rørteknik har udviklet en teknologi, der i høj grad forbedrer måden, hvorpå nedslidte kloakledninger renoveres, og HammerHead har, som en del af Charles Machines Works, mulighed for at udbrede denne teknologi i USA og på andre markeder. Samarbejdet mellem vores virksomheder giver os mulighed for at udvide tilgængeligheden og opnå størst mulig effekt af nye produkter, som for eksempel Bluelight LED systemet, nu og i fremtiden.”

HammerHead® Trenchless fra Lake Mills, Wisconsin i USA, som er en del af det globale Charles Machine Works Company, der producerer og leverer en unik sammensætning af udstyr og materialer til renovering, udskiftning og installering af opgravningsfrie løsninger i hele USA. Ud over at være leverandør af komplette løsninger inden for renovering og udskiftning af nedslidte kloaksystemer, tilbyder HammerHead desuden support og rådgivning til kunder verden over. HammerHead fremstiller alle deres produkter lokalt i USA, og de sælges til mere end 63 lande. Se yderligere oplysninger på www.hammerheadtrenchless.com.

Aarsleff Rørteknik er europæisk markedsleder med global erfaring inden for opgravningsfri rørfornyelse. Siden 1978 har Aarsleff udviklet og produceret No-Dig-løsninger i egne laboratorie- og produktionsfaciliteter i Hasse­lager, syd for Aarhus. Aarsleff Rørteknik tilbyder ydelser både som leverandør og som entreprenør og har de sidste 40 år gennemført komplekse rørfornyelsesprojekter i hele Europa og resten af verden. Med et komplet sortiment af certificerede strømpeforingsmetoder, der hærdes ved brug af LED-lys, UV-lys, vand eller damp, kan Aarsleff Rørteknik forny stort set alle eksisterende rørsystemer med minimal forstyrrelse af det omkringliggende miljø. Aarsleff Rørteknik er en del af Per Aarsleff A/S. Se yderligere oplysninger på www.aarsleffpipe.dk

Afdelingsdirektør i Aarsleff Rørteknik, Hans Christensen siger, “Vores succes med at benytte Bluelight LED systemet viser, at LED som udhærdningsmetode kan sætte nye standarder i strømpeforingsbranchen for kunder i hele verden. Vi har fundet en stærk partner i HammerHead, og vi ser frem til at udbrede Bluelight LED hærdningsteknologien ud over Europas grænser.”

Aftalen giver HammerHead eneret til at producere og distribuere Bluelight LED systemet uden for Europa og Rusland. Bluelight LED systemet er i øjeblikket ved at blive tilpasset og certificeret til det nordamerikanske marked og forventes at blive lanceret i 2019. Aarsleff Rørteknik vil fortsat forhandle Bluelight LED systemet i Europa og Rusland under Bluelight varemærket.