Nyheder / direktørskifte-i-per-aarsleff-holding-a-s

28.08.2018 - Selskabsmeddelelse

Direktørskifte i Per Aarsleff Holding A/S

Pr. 1. oktober 2018 overtager Jesper Kristian Jacobsen, 47 år, posten som administrerende direktør i Per Aarsleff Holding A/S efter Ebbe Malte Iversen, der fylder 67 år og har været medlem af direktionen siden 1989.

Jesper Kristian Jacobsen er uddannet ingeniør fra Aarhus Teknikum/Salford University i Manchester og har desuden i 2015 videreuddannet sig inden for generel ledelse på Harvard Business School.

Jesper Kristian Jacobsen blev ansat i Per Aarsleff A/S i 1995 og har siden 2016 været medlem af koncerndirektionen. Gennem det meste af karrieren har Jesper Kristian Jacobsen været leder af anlægsaktiviteterne vest for Storebælt, og i perioder har han haft ansvaret for flere af koncernens største internationale kontrakter inden for udførelse af havmølleparker. I de seneste år har Jesper Kristian Jacobsen tillige haft ansvaret for den organisatoriske opbygning af Aarsleffs byggeriaktiviteter vest for Storebælt.

Koncerndirektionen vil herefter bestå af administrerende direktør Jesper Kristian Jacobsen, viceadministrerende direktør Lars M. Carlsen og koncernøkonomidirektør Mogens Vedel Hestbæk.

 

Yderligere oplysninger:
Bestyrelsesformand Andreas Lundby, tlf. 4053 9035.