Nyheder / aarsleff-eco-center-et-fælles-fokus-på-bæredygtighed

29.09.2020

Aarsleff ECO Center – et fælles fokus på bæredygtighed

Som en af Danmarks førende entreprenører tager Aarsleff-koncernen samfundsansvar, går forrest og bidrager til den grønne omstilling, som skal fremtidssikre bygge- og anlægsbranchen. I Aarsleff-koncernen har vi en fælles tilgang til bæredygtige, innovative løsninger, der sikrer værdiskabende processer og produkter inden for både byggeri og infrastruktur. Vores mange medarbejdere arbejder aktivt på grøn omstilling i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Sådan lyder formålsbeskrivelsen for Aarsleff ECO Center, som er Aarsleff-koncernens nye bæredygtighedscenter.

”Målsætningen med Aarsleff ECO Center er tosidet. På den ene side skal vi have hele koncernen og alle vores medarbejdere til at tænke bæredygtigt i vores daglige arbejde, processer, projekter og adfærd. På den anden side skal vi gennem centerets virke se ud i fremtiden og via innovation og nytænkning finde og understøtte fremtidens forretningsområder og sikre en nødvendig CO2-reduktion,” fortæller Lars Dithmer (i midten), der bliver den daglige leder af Aarsleff ECO Center, som bliver et centralt placeret videns- og kompetencecenter inden for bæredygtighed og en aktiv sparringspartner for alle i koncernen.

”Aarsleff ECO Center er sat i verden for at fremme og understøtte bæredygtige initiativer, projekter, processer og produkter inden for både byggeri og infrastruktur. På den måde kan vi udvikle og dele erfaringer til gavn for medarbejdere og selskaber samt ikke mindst samarbejdspartnere og kunder, som vi meget gerne vil inddrage,” siger viceadministrerende direktør Nicolai Schultz (til højre).

Han suppleres af administrerende direktør Jesper Kristian Jacobsen (til venstre), for hvem samarbejde på tværs af branchen netop er nøglen – det kræver ganske enkelt gode partnerskaber og fælles initiativer at komme i mål med den grønne omstilling i bygge- og anlægsbranchen.

Potentielle samarbejdspartnere er meget velkomne til at kontakte Lars Dithmer på ldi@aarsleff.com eller tlf. 5215 9196.