Bæredygtig­hed

– Sammen skaber vi fundamentet for et mere bæredygtigt samfund

Bæredygtighed er et koncerntema på tværs af alle Aarsleffs selskaber. Vi ønsker at bidrage til en grøn omstilling af entreprenørbranchen og sikre, at vi som koncern har en fælles tilgang, der skaber fordele for både kunder, medarbejdere og samfund. 

Mange af vores projekter bidrager til at skabe fundamentet for et mere bæredygtigt samfund i forhold til fx bæredygtigt byggeri, vital infrastruktur, vedvarende energi, klimasikring og forsyning. Hos Aarsleff arbejder vi både med at gøre vores egen forretning og drift mere bæredygtig og med at sikre en mere bæredygtig projektgennemførelse sammen med vores kunder og samarbejdspartnere, hvilket i sidste ende hjælper vores kunder med at nå deres bæredygtighedsmål.

Vi arbejder med bæredygtighed i vores egen forretning, hvor vi p.t. har fokus på at udvikle vores datagrundlag samt at styrke vores kompetencer, så vi også i fremtiden kan yde den bedste sparring, rådgivning og opgaveløsning. Hos os er bæredygtighed tæt forbundet med innovation, når der skal findes nye løsninger på tværs af hele værdikæden. Klimaudfordringerne er globale og kan ikke løses i siloer – vi skal alle bidrage til at nedbringe CO2-udledningen. Derfor samarbejder vi med uddannelses- og forskningsinstitutioner, leverandører og andre aktører i branchen for at finde fælles løsninger.

Et ønske om større biodiversitet på vores projekter har resulteret i udarbejdelsen af ”Aarsleffs guide til biodiversitet på land”. Her viser vi vejen til eksekvering af tiltag, der kan hjælpe både dyr og planter – også når vi er færdige på byggepladsen.

Læs guiden her...