One Company

– Når alle bidrager til at udnytte synergier

Aarsleff-koncernen er organiseret i selvstændige, konkurrencedygtige afdelinger og selskaber med hver deres særlige kompetencer. Når vi samarbejder på tværs, kalder vi det One Company, og det er udtryk for, at vi søger og udnytter synergier. Synergier, der opstår, når specialentreprenører bringer hver sin kompetence til bordet for at nå frem til den bedste løsning.

Alle større projekter varetages i samarbejde mellem flere af Aarsleffs afdelinger og selskaber. Vi kan derved drage nytte af de fælles erfaringer, vi har oparbejdet på tværs af projekter, ligesom vi prioriterer fælles styring, fordi det skaber værdi for kunden i form af fleksible og effektive processer – og ikke mindst resultater af højeste kvalitet.

Se det er One Company - Byggerier (linker til animation på Aarsleffs Vimeo-kanal)

Se det er One Company - Anlægsprojekter (linker til animation på Aarsleffs Vimeo-kanal)

Selvstændige og skarpe
Aarsleff udvider løbende koncernen gennem tilkøb eller etablering af selskaber i ind- og udland. De selskaber, vi vælger at tilkøbe, er velfungerende og har stærke specialentreprenørkompetencer. De har en dygtig ledelse og har vist gode resultater.

Alle selskaber fungerer som selvstændige enheder og er konkurrencedygtige både i One Company-sammenhænge og ved udførelse af egne projekter. Vi tror nemlig på, at det er med til at holde de enkelte enheder skarpe og vitale, og at det skaber det bedste grundlag for gensidig udvikling.

Én indgang
Ved at trække på selskabernes mangfoldige entreprenørdiscipliner kan Aarsleff varetage projekter i enhver skala og i totalleverancer med en høj grad af egenproduktion. Det giver tryghed for bygherren – i et økonomisk såvel som et fagligt perspektiv.

”Vi har som del af Aarsleff-koncernen deltaget i en lang række One Company-projekter og oplever konceptet som noget helt unikt. Projektet er altid i fokus, og det skaber simpelthen et bedre produkt. Ingen forsøger at suboptimere egne processer, og det tætte samarbejde betyder, at al konflikthåndtering i projekteringsfasen er klaret, inden vi går på byggepladsen. Det er til stor gavn – for os selv og for kunden.”

Wicotec Kirkebjerg A/S