Mød vores medarbejdere

– Hør dem fortælle om udvikling, muligheder og en god arbejdsdag

Anne Ikkala

Projektleder

Hos Aarsleff er der entreprenørånd. Det kunne jeg mærke allerede første dag, jeg trådte ind ad døren. Her er mulighed for at afprøve nye ideer og for at udvikle sig. Men der er også stor tillid og opbakning til medarbejderne. Da jeg fx fortalte min leder, at jeg ønskede at blive skuemester, blev jeg indstillet kort tid efter. En af de ting, der er med til at gøre min arbejdsdag sjov, er den uforudsigelighed, man ofte møder på en byggeplads. Men jeg er også vild med arbejdet med lærlinge. Det er skønt at se de unge kolleger udvikle sig i løbet af en læretid og være med til at give dem følelsen af at lykkes.

"Her er mulighed for at afprøve nye ideer og for at udvikle sig. Men der er også stor tillid og opbakning til medarbejderne." 

Anne Ikkala

Hassan Mohamad

VDC Group Manager

Aarsleff udmærker sig som arbejdsplads ved, at man har frihed under ansvar. Der er så mange forskellige discipliner, som giver rig mulighed for at lære en masse, og man har hele tiden mulighed for at udvikle sig, hvis man vil. Det har overrasket mig, hvor mange kompetencer Aarsleff besidder, og hvor villige folk er til at hjælpe hinanden med at blive bedre og udvikle sig. Det er nærmest kun ens egen nysgerrighed og proaktivitet, som kan være en begrænsning. Hos Aarsleff har jeg udviklet mig både fagligt og socialt, og jeg sætter stor pris på fleksibiliteten i jobbet.

"Hos Aarsleff har jeg udviklet mig både fagligt og socialt, og jeg sætter stor pris på fleksibiliteten i jobbet."

Hassan Mohamad

 

 

Mathias Trier

Ingeniør

I Aarsleff er det muligt at deltage i store, spændende projekter for selv unge ingeniører. Her er heldigvis masser af gode kollegaer med solid erfaring, der altid prioriterer at hjælpe, hvis man har brug for sparring. Arbejdet er alt andet end trivielt – jeg har lavet design til mange forskellige konstruktioner som fx energiø, havnekaj, stenkastning og fundamenter til offshore vindmøller. Det er stort for mig, når jeg efterfølgende kommer til at deltage i produktionen af et 3.000 tons tungt gravitationsfundament på Aarsleffs egen elementfabrik i Polen – og bagefter er med til at sejle det ud på havet for at installere det.

"I Aarsleff er det muligt at deltage i store, spændende projekter for selv unge ingeniører."

Mathias Trier

 

 

Lisa Bonnichsen

Projektleder

Det, der gør mit arbejde sjovt, er at være en del af et team. Hver dag arbejder vi – både funktionærer og håndværkere – tæt sammen om at opnå et fælles mål om at udføre et komplekst projekt. Det er fedt at kunne bidrage med planlægning og styring for at realisere projekterne. For mig er det en god arbejdsdag, når planen lykkes i praksis, og der er positiv stemning på projektet. På trods af koncernens størrelse, føles det stadig som om, man bliver set og kan gøre en forskel. Her er stort fokus på udvikling, og med en ihærdig indsats er der ingen grænser for, hvor langt man kan nå.

"Det, der gør mit arbejde sjovt, er at være en del af et team. Hver dag arbejder vi – både funktionærer og håndværkere – tæt sammen om at opnå et fælles mål om at udføre et komplekst projekt."

Lisa Bonnichsen

Kasper Nymark

Formand

Nu har jeg snart været hos Aarsleff i 20 år. Generelt er det et sted, hvor medarbejderne bliver i mange år. Det er et tegn på, at man trives. Mit job er særlig sjovt, når det bare spiller og alt går op i en højere enhed. Eller når store udfordringer lykkedes, og man ser tilbage på et veloverstået projekt og tænker: ”det var sgu sjovt.” I Aarsleff bliver der tænkt over tingene, vi har for det meste god tid til planlægning, og jeg oplever, at sikkerhedskulturen – sammen med et godt arbejdsmiljø – bliver prioriteret højt. Aarsleff har en god og sund kultur, hvor der altid er gode kolleger at trække på.

"I Aarsleff bliver der tænkt over tingene, vi har for det meste god tid til planlægning, og jeg oplever, at sikkerhedskulturen – sammen med et godt arbejdsmiljø – bliver prioriteret højt." 

Kasper Nymark

Ole Schmidt

It-projektleder

Jeg har været hos Aarsleff de sidste 18 år, og i den periode er It-afdelingen vokset til det tidobbelte. Som it-projektleder får jeg god indsigt i de forskellige arbejdsprocesser og produkter, vi leverer i hele Aarsleff-koncernen. Derudover har jeg en rolle som teknisk produktejer på flere af vores systemer, hvilket giver mig et godt overblik over den samlede systemportefølje. Det er sjovt at være med til at bygge nye systemer op eller vise, hvad de eksisterende systemer kan anvendes til. En god arbejdsdag er for mig en dag med en varieret palet af opgaver. Gerne med møder der giver indsigt i en forretningsproces, som vi finder ud af at gøre smartere fremadrettet – fx med automatisering.

"Det er sjovt at være med til at bygge nye systemer op eller vise, hvad de eksisterende systemer kan anvendes til." 

Ole Schmidt