Sektionsingeniør med flere kasketter

Christoph Valentin Olsen har været ansat siden 2007


– Egentlig sidder jeg med to kasketter i Aarsleff. I min rolle som sektionsingeniør har jeg det overordnede ansvar for mandskabet og maskinerne i min sektion. Det vil sige, at jeg står på mål for, at alle medarbejdere altid ved, hvad de skal lave og hvornår, og at vores projekter bliver gennemført til tiden og i den bedste kvalitet. Samtidig løfter jeg en række projektlederopgaver, fordi jeg har stor erfaring med netop projektledelse af større og mindre projekter i Aarsleff.

Fælles for mine opgaver er, at de kræver et stort overblik og en struktureret tilgang til arbejdet. Både som sektionsingeniør og projektleder er det vigtigt at have øje for, hvordan et projekt bringes bedst muligt videre, samtidig med at jeg skal kigge bagud og sikre mig, at alle opgaver er blevet samlet op. Ud over en ingeniørfaglig ballast er det derfor nødvendigt også at have forståelse for ledelse, økonomi og kommunikation for at få projekterne til at gå op i en højere enhed.

Jeg har udviklet mig meget, siden jeg første gang kom til Aarsleff – dengang som praktikant fra Tyskland. Fra dag ét har jeg oplevet Aarsleff som et sted med god mulighed for selvstændig opgaveplanlægning og udførelse, men som også tilbyder den nødvendige support fra alle steder i organisationen. Det er nok det, der især kendetegner Aarsleff som arbejdsplads: frihed under ansvar og viljen til at støtte medarbejdernes faglige udvikling.