Entrepriseleder tænker altid ti skridt frem

Cecilie Iller Wærsted har været ansat siden 2013

- Som entrepriseleder er det min opgave at sikre, at projekterne kører, som de skal. Det kræver et stærkt planlægningsgen og et godt overblik. Min arbejdsdag indebærer en god blanding af økonomi, jura og praktiske udfordringer, så der er mange kompetencer i spil, når jeg har snor i tidsplanen og budgetterne. Det er lidt ligesom skak, for jeg skal altid tænke ti skridt frem og vide, hvordan én ændring i planen kan påvirke hele projektet. 

Jeg har en afvekslende hverdag: Den ene dag udarbejder jeg tidsplaner og rapporter på kontoret i København, den næste dag går jeg rundt i sikkerhedsstøvler på byggepladsen i Jylland. Der er altid nye projekter, nye kolleger og nye kunder – og dermed rig mulighed for at være involveret i en masse spændende opgaver.

Det gode kollegaskab er virkelig et plus. Jeg nyder at have med mennesker at gøre, og det er fantastisk, at vi her har alle typer samlet på én byggeplads. Tonen er også meget fri, og vi er gode til at hjælpe hinanden, når der opstår udfordringer. Mit samarbejde med andre afdelinger i Aarsleff kører også godt – der er ikke noget ”os og dem”-pjat. Vi er én samlet enhed i sidste ende, så det handler om at trække på hinandens erfaringer, spænde hjelmen og finde løsninger sammen.

Jeg oplever generelt min arbejdsplads som meget lydhør, og jeg får lov til at præge mit job i den retning, jeg ønsker. Vil jeg gerne på et bestemt projekt, kan jeg altid lægge et ønske ind. Det er selvfølgelig ikke altid, det kan lade sig gøre, men der er mange gode muligheder for at udvikle sig professionelt og vise, hvad man kan.