Kontoreleven kommer aldrig til at kede sig

Karen Viggódóttir har været i lære som kontorassistent siden 2015

- Jeg kendte en del til Aarsleff, inden jeg blev ansat, så jeg vidste, det var et stort firma, hvor jeg ville få mulighed for at prøve nogle forskellige ting af. Fra dag ét blev det da også tydeligt, at det ikke er et sted, hvor man kommer til at kede sig.

På kontoret betragter de mig som en del af holdet, og jeg bliver ikke bare plantet foran computeren med rutineopgaver. Vi sidder selvfølgelig med hver vores ansvarsområder – for eksempel holder jeg styr på vores arbejdsmiljørepræsentanter, indtaster ugesedler, opdaterer ansættelsesmapper og håndterer fakturering – men der kommer meget forskelligt i min retning, og jeg bidrager også aktivt til nye opgaver. Blandt andet får jeg det administrative ansvar for vores struktørlærlinge i løbet af deres uddannelsesforløb.

Et andet sjovt initiativ, som jeg er med i, er Seniorklubben for Aarsleffs pensionerede medarbejdere. Vi tager på årlige byggepladsbesøg, afholder generalforsamling og sender dem fødselsdagsgaver hvert år. Det er ret hyggeligt at være på tur og høre nogle gamle røverhistorier fra den ældre generation.

Noget af det bedste ved min arbejdsplads er kollegerne. De er søde og gode til at løfte én fagligt. Vi sidder fem piger i administrationen, og de har taget rigtig godt imod mig.

Jeg glæder mig til at blive færdig som kontorassistent. Der er masser af muligheder for at udvikle sig fagligt, og hvis der skulle vise sig en fast stilling hos Aarsleff, ville jeg slå til uden at tøve.