Anlægsstruktør med flair for rørlægning og store maskiner

Mikkel Sørensen har været i lære fra 2014-2017

- Mine morgener starter som regel klokken syv, hvor vores formand gennemgår dagens opgaver. Der er en god stemning, og det er godt at samles, inden dagen går i gang.

Lige nu er vi i gang med et kloakprojekt, så jeg får en masse øvelse i at lægge rør og køre gravemaskine. Rørlægning er en af de opgaver, som jeg synes, er mest spændende. Man tænker jo normalt ikke over, hvad der gemmer sig under jorden, så det er fascinerende at grave ned og se, hvad der egentlig befinder sig under fortovet eller asfalten. Og ikke mindst at være med til at få noget så uundværligt som vores kloaksystemer til at fungere.

Hos Aarsleff har vi det rigtig godt med hinanden på tværs af aldersgrupper og professioner. Kollegerne respekterer hinanden, og alle kan arbejde med alle. Min formand og de andre erfarne struktører og sjakbajser er flinke at arbejde sammen med. De er altid åbne over for nye idéer, og vi står tit og snakker om, hvordan tingene kan laves på den bedste måde. I starten var det lidt grænseoverskridende at få ansvar for større opgaver – det hele skal jo helst være perfekt. Men nu kan jeg godt lidt at styre og prioritere ting selv.

Jeg er snart færdiguddannet, og min tid hos Aarsleff har klart bekræftet, at anlægsstruktør er den rigtige vej for mig at gå. Jeg får lov at bruge min krop i stedet for at sidde indenfor, og jeg føler mig godt rustet til livet efter min læretid.