Investor relations

– Hvad du bør vide om os

Per Aarsleff Holding A/S er et aktieselskab, og vi er derfor afhængige af en god relation til vores aktionærer. Derfor har vi på disse sider samlet information, der giver dig som aktuel eller potentiel investor et indblik i selskabets finansielle udvikling.

Status for Aarsleff-koncernen
Omsætningen i Aarsleff var i regnskabsåret 2015/2016 på 10,4 milliarder kroner. Resultat før skat blev 399 millioner kroner mod 455 millioner kroner året før.

Antal medarbejdere i 2015/2016 var 5.900. Heraf var 2.000 ingeniører, teknisk og administrativt personale, mens 3.900 var timelønnede medarbejdere.

Vi kommunikerer med vores investorer
Aarsleff benytter InvestorPortalen fra VP Investor Services til at kommunikere med navnenoterede aktionærer. Hvis du er registreret i systemet, sender vi dig den ønskede information pr. e-mail. Du kan modtage:

  • indkaldelse til generalforsamling
  • besked, når årsrapporten er tilgængelig på hjemmesiden
  • øvrige fondsbørsmeddelelser, fx kvartalsrapporter og selskabsmeddelelser. 

Tilmelding er forbeholdt navnenoterede aktionærer i Per Aarsleff Holding A/S.

Ønsker du at registrere dig, kan du benytte NemID eller oprette dig som VP-bruger. Det er aktionærens ansvar at sikre, at e-mailadressen i VP’s system er korrekt. Ligeledes er det aktionærens ansvar at have tilstrækkelig ledig kapacitet i mailboksen til at modtage information. 

Link til aktionærregistrering på InvestorPortalen
Link til kursinformation på Nasdaq Copenhagen A/S