Nyheder / udvidelse-af-koncerndirektionen

24.06.2016 - Selskabsmeddelelse

Udvidelse af koncerndirektionen

Per Aarsleff Holding A/S udvider koncerndirektionen

Bestyrelsen har i dag besluttet at udvide koncerndirektionen i Per Aarsleff Holding A/S med virkning fra 1. juli 2016 som følger:

Afdelingsdirektør Jesper K. Jacobsen og koncernøkonomidirektør Mogens Vedel Hestbæk optages som medlemmer af koncerndirektionen.

Selskabets direktion består herefter af: 

  • Administrerende direktør Ebbe Malte Iversen
  • Viceadministrerende direktør Lars M. Carlsen
  • Koncerndirektør Jesper K. Jacobsen
  • Koncernøkonomidirektør Mogens Vedel Hestbæk

Udvidelsen har til hensigt at styrke koncernens ledelse med henblik på at realisere de visioner, der er udtrykt i koncernstrategien.

Jesper K. Jacobsen er 45 år og ingeniørudannet fra Aarhus Teknikum og har været ansat i Aarsleff siden 1995. Han har siden da arbejdet med en lang række anlægsprojekter og er desuden ansvarlig for selskabets havmølleprojekter, der gennem tiden har omfattet internationale milliardkontrakter. Jesper K. Jacobsen står i spidsen for Anlæg & Byggeris aktiviteter i Jylland og på Fyn.

Mogens Vedel Hestbæk er 43 år og uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet og har været ansat i Aarsleff siden 1. juni 2015. Han har tidligere arbejdet fire år i USA for Veolia Water Technologies som CFO, herunder med ansvar for selskabets internationale totalentrepriser.

 

På bestyrelsens vegne

Andreas Lundby
Bestyrelsesformand