Nyheder / geosektionen-kigger-nu-også-mod-vest

28.09.2015 - Funderings nyhedsbrev

Geosektionen kigger nu også mod vest

Geosektionen i Aarsleff Fundering har indtil nu udført størstedelen af deres projekter i og omkring København. Men det ændrer sig fra midten af oktober. Aarsleff Fundering har nemlig besluttet at øge deres fokus på det jyske og fynske marked inden for geotekniske boringer og grundvandssænkning.

Nyansættelse med bagagen i orden

Til opgaven har Aarsleff Fundering ansat Søren Møller, der siden 2007 har beskæftiget sig med geotekniske boringer hos COWI. ”I Søren får vi en yderst kompetent kollega, der har stor erfaring inden for geotekniske boringer og grundvandssænkning. Og så er han desuden et kendt og meget vellidt ansigt i branchen”, udtaler Stig Weis, afdelingsdirektør i Aarsleff Fundering.

Søren skal arbejde tæt sammen med Aarsleff Funderings tilbudsfunktion og hjælpe med at optimere tilbud, så de også indeholder geotekniske boringer og/eller grundvandssænkning. Derudover skal Søren selv ud og opsøge mulige kunder og projekter, så vi sikrer en tidlig involvering af vores geosektion. Han vil i den forbindelse ganske givet kunne drage fordel af sine mange år i branchen. Udførelsesmæssigt vil Søren i begyndelsen være supporteret af kollegerne i København.

Udstyrspakke flyttes permanent

Med øget fokus på udvidelsen af aktiviteterne i Jylland og på Fyn følger, at dele af geosektionens udstyr flyttes permanent til Jylland. ”Det er vigtigt for os at vise vores kunder, at vi tager skridtet fuldt ud. Vi har altid haft den nødvendige knowhow til at udføre projekter vest for Storebælt, men ressourcefaktoren har været en hindring, fordi vi indtil nu har været nødt til at flytte udstyr og mandskab fra Sjælland. Med udstyret til rådighed i umiddelbar nærhed er vi nu i stand til at udføre en opgave langt hurtigere end tidligere. Det gør os til en seriøs konkurrent på markedet”, afslutter Stig Weis.